Trainingen

Als orderschrijver ben je niet goed genoeg in de huidige markt!

In de afgelopen jaren is er op het gebied van verkoop veel veranderd. De concurrentie zit niet stil en de wereld is transparanter geworden door de komst van internet en social media. Als verkoopadviseur, accountmanager of sales representative moet je dus stevig in je schoenen staan: kort op de bal zitten, doorgaan waar anderen stoppen en beschikken over de juiste commerciŽle competenties. Deze ingrediŽnten maken dat je succesvol bent!

The GROW factor biedt maatwerktrainingen gericht op uw medewerkers in de verkoop binnen- en buitendienst.  Na een intensieve training staat de mindset bij uw commerciŽle medewerkers op het bereiken van maximaal resultaat, heeft men de houding en het gedrag hierop aangepast en is men goed in staat om klanten en prospects te overtuigen van de meerwaarde van de producten en diensten van uw bedrijf.

Uw bedrijf en uw situatie zijn de uitgangspunten voor de inhoud en specifieke aandachtspunten van deze salestrainingen. The GROW Factor beschikt over ervaren trainers met gedegen kennis van uw branche. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van valkuilen en knelpunten die uw medewerkers op het gebied van verkoop kunnen ondervinden.

Salestrainingen die wij onder meer bieden zijn:

  • CommerciŽle trainingen voor accountmanagers en verkoopadviseurs
  • CommerciŽle trainingen voor binnendienst medewerkers
  • Selling by Objectives voor planmatige marktbewerking
  • Prijsonderhandelingen en afsluittechnieken
  • Omgaan met weerstanden en tegenwerpingen
  • Thematrainingen die uw plannen voor aankomend jaar moeten gaan ondersteunen

 

Personal Coaching

helpt medewerkers op weg!

Functional Coaching

met de juiste aanpak bereik je meer!

Coaching on the job

we gaan mee in de praktijk!

 

 

Contact

Kloosterstraat 46A
4854 CN Bavel
The Netherlands

t +31 (0)161 77 88 00
office@thegrowfactor.nl