Ton Megens

The GROW Factor

Klanten waarderen dat ik de vinger op de zere plek durf te leggen.

Ton is ruim 20 jaar actief als trainer en coach. Zijn drijfveer is mensen en organisaties in beweging te krijgen. Hij is met name gespecialiseerd in management development, sales en aftersales trainingen. Daarbij wordt ook individuele coaching ingezet. De automotive branche, de leasing-, kapitaalgoederen- en de landbouwmechanisatiesector kent hij door en door.

Waardevolle gesprekspartner

“Mijn eerlijkheid wordt op prijs gesteld. Juist als ik de pijnpunten weet, kan ik mensen, teams en organisaties helpen te veranderen en béter te worden. Ook wanneer ik al langere tijd over de vloer kom, inspireer ik klanten steeds opnieuw met een andere kijk op zaken. Zo borg ik het vasthouden van de juiste koers.

Service excellence is meer en meer de onderscheidende succesfactor. Die uitzonderlijke klantbeleving is precies waar ik voor sta. Groei en succes vraagt om een continu ontwikkelproces voor blijvend resultaat. Daar help ik onze klanten graag verder mee.”

Succesvol veranderen

“Als ‘Insights practitioner’ ben ik gecertificeerd om de kleurentaal van Insights Discovery te gebruiken. Hiermee maak ik communicatiestijlen, gedrag en talenten herkenbaar. Dit geeft inzicht in persoonlijkheden en kansen die makkelijker tot betere resultaten leiden. Daarnaast ben ik ook Talent Management Analyse (TMA)  gecertificeerd.” TMA geeft meer inzicht in de ontwikkelbaarheid van talenten. TMA wordt veel gebruikt bij assessments en carrière adviezen.

MEER WETEN & AFSPRAAK MAKEN?

+31 (0)161 77 88 00 | office@thegrowfactor.nl