GROW factor

Werken aan resultaten die er écht toe doen!

 

Mensen laten inzien dat zij alles in zich hebben om succesvol te zijn. Dat is het belangrijkste doel dat ik nastreef bij al mijn werkzaamheden, of dit nu trainingen of coachingstrajecten betreft. Door medewerkers hierin inzicht te geven en hen vervolgens intensief te begeleiden bij de ontwikkeling van de juiste vaardigheden en het gewenste gedrag, worden immers de beste resultaten bereikt!

 

Sinds 2000 ben ik werkzaam op het gebied van training en coaching. Daarvoor vervulde ik verschillende sales-, marketing- en managementfuncties bij nationale en internationale bedrijven, hoofdzakelijk toeleveranciers op het gebied van laboratorium equipment, medical devices en farmaceutische producten.

 

Door deze werkervaring en gedegen kennis van de branche heb ik veel te bieden op het gebied van training en coaching van (veelal hoogopgeleidde) medewerkers binnen de Life Science branche. De focus ligt hierbij op management, verkoop en communicatie, voor coaching ben ik gespecialiseerd in personal coaching, functional coaching en coaching on the job.

 

René Wientjens, Ph.D.

rene.wientjens@thegrowfactor.nl

 

René Wientjens

Werken aan resultaten die er écht toe doen!

Selma Boschloo

Terug naar de basis

Driven by | M | A | D |

Dit beproefde concept vormt de basis voor onze op maat gemaakte trainings- en coachingtrajecten.

MAD staat voor:
Mindset, Attitude, Discipline

Contact

Kloosterstraat 46A
4854 CN Bavel
The Netherlands

t +31 (0)161 77 88 00
office@thegrowfactor.nl