Meten is weten

 

Assessments zijn door de absolute nulmeting een krachtig hulpmiddel bij in-, door-, en uitstroom van mensen. Het is een waardevolle aanvulling op onze trainingen en coachingstrajecten.

Wij bieden een aantal verschillende assessments aan, waardoor we doelgericht te werk gaan:

Profiel Assessment;

Hiermee kunt u uitgebreid onderzoeken welk profiel de (potentiŽle) medewerker heeft op het gebied van denkniveau, karaktereigenschappen en beroepsinteresses. Dit profiel kan worden vergeleken met het door u vastgestelde profiel.

Prestatie Assessment

 Dit is een persoonlijkheidstest, specifiek voor leidinggevenden. Hiermee kunt u onderzoeken welk profiel de (potentiŽle) leidinggevende heeft op het gebied van dominantie, invloed, stabiliteit, analytisch vermogen en intrinsieke motivatie. Dit is een assessment volgens DISC(M) met een vijfde schaal Motivatie.

Sales Indicator Assessment

 Met dit assessment kunt u onderzoeken in hoeverre de medewerker over de capaciteiten beschikt om een succesvol verkoper te zijn. Er wordt getest op het gebied van competitiegerichtheid, zelfvertrouwen, vasthoudendheid, energie en commerciŽle gedrevenheid. Daarnaast meet dit instrument zeven kritische commerciŽle gedragsvariabelen: nieuwe klanten werven, koop sluiten, weerstand tegen telefonische acquisitie, zelfstartend, teamgerichtheid, opbouwen en onderhouden van relaties en honoreringsvoorkeur.

Klantgerichtheid Assessment

Klantvriendelijk en behulpzaam personeel bepalen het succes van uw organisatie. Dit assessment meet acht gedragsvariabelen op functie: vertrouwen, beleid/tact, empathie, nauwgezetheid, conformisme, doelgerichtheid, hoffelijkheid en flexibiliteit.

360 Graden Feedback;

 Hierbij worden achttien competenties gekwantificeerd van leidinggevenden in de volgende groepen: leiderschap, communicatie, aanpassingsvermogen, persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling van anderen, productie, taak- en relationeelgericht management.

 

Wilt u meer weten over de assessment instrumenten van The GROW Factor?

Neem contact met The GROW Factor op +31 (0)161 77 88 00 of mail naar  office@thegrowfactor.nl

 

Personal Coaching

helpt medewerkers op weg!

Functional Coaching

met de juiste aanpak bereik je meer!

Coaching on the job

we gaan mee in de praktijk!

 

 

Contact

Kloosterstraat 46A
4854 CN Bavel
The Netherlands

t +31 (0)161 77 88 00
office@thegrowfactor.nl